I-ati vazut? Politia ii cauta de cativa ani!

13 persoane cu domiciliul in zona Moldovei sunt cautate de politie pentru ispasirea unor pedepse cu inchisoarea. Pe lista “most wanted” a Politiei Romane se afla persoane cu infratiuni economice, inselaciune, tentive de omor sau proxenetism

Eugen Daniliuc (31 ani) din comuna Corni (jud. Botosani). Cautat pentru tentiva de omor. Semnalmente: Înălțime 1,73 m, greutate 68 kg, ochi albaștri, păr șaten. Este condamnat la 5 ani și 20 zile închisoare pentru savârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Acesta se sustrage executării pedepsei si este urmărit național și internațional.

Ioan Vizitiu (38 ani) din orasul Liteni (jud. Suceava). Cautat pentru tentativa de omor. Tribunalul Suceava a emis mandatul de arestare preventiva nr. 104/13.09.2017 prin care s-a dispus arestarea preventiva a inculpatului pe o perioada de 30 de zile.

Oleg Draniceru (45 ani) domiciliat in Iasi, dubla cetatenie romana si moldoveneasca. Se sustrage de la executare pedepsei de 9 ani, 11 luni şi 20 zile de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, uz de fals şi spălare de bani. Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. În calitate de reprezentant al firmei SC. F.ES cu sediul în Nikolaev, Ucraina dar şi cu sprijinul unor cetăţeni ucraineni neidentificaţi, a indus şi menţinut în eroare, la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale (înşelăciune), persoanele vătămate SC M. T. M. & T. SRL BUCUREŞTI şi T. G. (Germania), cu prilejul încheierii şi executării contractelor de intermediere vânzare/cumpărare.

Gheorghe Clapon (51 ani) domiciliat in Iasi. Se sustrage de la executare pedepsei de 9 ani şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, uz de fals şi spălare de bani. Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. în calitate de reprezentant al firmei SC F. –ES. cu sediul în Nikolaev, Ucraina dar şi cu sprijinul unor cetăţeni ucraineni neidentificaţi, a indus şi menţinut în eroare, la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale (înşelăciune), pe persoanele vătămate SC M. T. M. & T. SRL BUCUREŞTI şi T. GMBH (Germania), cu prilejul încheierii şi executării contractelor de intermediere vânzare/cumpărare.

Gabriel Popovici (42 ani) din Dorohoi. Semnalmente 1,60 M, 75 KG, OCHI CAPRUI, PAR NEGRU, TEN INCHIS. Este cautat pentru proxenetism

Vasilica Baciu (34 ani) din Iasi. Condamnat la 4 ani de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Liu Jianfeng (53 ani) domiciliat in Targu Neamt. Poseda mandat pentru trafic de minori in forma continuata, pornografie infantila prin sisteme informatice, trafic de persoane.

Vasile Rodideal (58 ani)domiciliat in Iasi. Condamnat 18 ani pentru infractiuni la regimul armelor si munitiilor

Marius Surugiu (44 ani) domiciliat in Bucecea (jud. Botosani). Trebuie sa ispaseasca 10 ani de inchisoare pentru o fapta de inselaciune.

Liviu Biliuta (53 ani) domiciliat in Botosani. Condamnat la inchisoare pentru 5 ani si 2 luni intr-un dosar de trafic de persoane.

Marius Coman (49 ani) domiciliat in Botosani. Are de ispasit o pedeapsa de 10 ani fiind condamnat pentru emitere file CEC fara acoperire

Hassan Nanaa (45 ani) domiciliat in Bucuresti. Este condamnat pentru infractiuni economice. Impreuna cu un actionar la SC Terom Iasi a folosit cu rea credinta bucurile acesteia favorizand alte societati comerciale direct interesate.

Ion Chita (51 ani) domiciliat in Pipirig judetul Neamt. Are o condamnare de 18 ani pentru omor. La data de 19/20.04.2000, pe raza jud. Hunedoara a ucis un cioban.