Hoti din Tomesti prinsi la furat in Iasi

Sharing is caring!

Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr, bănuit de furt și furt calificat și o tânără bănuită de furt calificat. Bărbatul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași și Biroului pentru Centrul Universitar Iași au identificat un tânăr, de 19 de ani, din comuna Tomești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat și o tânără, bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în luna iulie, tânărul ar fi sustras un telefon mobil din interiorul unei societăți comerciale din municipiul Iași.

De asemenea, în seara de 15 spre 16 septembrie, acesta, împreună cu tânăra, ar fi sustras două biciclete depozitate pe casa scării unui bloc din municipiul Iași, prin îndepărtarea sistemelor antifurt.

În baza probatoriului administrat în cauză, ieri, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Astazi, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările continuă.

shares