Hot de telefoane mobile prins de politisti

03-hot-poseta

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un bărbat de 36 de ani, bănuit de comiterea a două fapte de furt calificat şi un alt bărbat de 36 de ani, bănuit de complicitate la furt calificat şi furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 11 decembrie, aceştia i-ar fi sustras telefonul mobil unei tinere care s-ar fi deplasat cu autobuzul, pe raza municipiului Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei.

De asemenea, la data de 13 decembrie, în timp ce s-ar fi aflat într-o staţie de autobuz de pe raza municipiului Iaşi, aceştia i-ar fi sustras telefonul mobil unei femei, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, ieri, bărbatul cercetat pentru comiterea a două fapte de furt calificat a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. Astazi, acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.