Hanish – Infuzie de sănătate și vitalitate

270824478_4515330155256186_5116425821267916057_n

Un nou concept în Iași. Hanish by Valmedica Iași – Infuzie de sănătate și vitalitate, a fost inaugurat joi, într-o nouă locație, pe strada Silvestru. Cu o tradiție de peste 17 ani, Hanish oferă posibilitatea unor diagnostice și tratamente competente din punct de vedere al medicinei tradiționale chineze precum și menținerea unei stări de sănătate optime, printr-o gamă largă de terapii alternative și complementare.

Ieșenii care vor alege serviciile Hanish by Valmedica vor fi primiți într-un cadru nou, modern, cu muzică relaxantă pe fundal, , miros placut de moxă și bețisoare parfumate,  o atmosferă caldă și un personal primitor, toate aducând o oază de liniște de care ai nevoie.

„Suntem într-o nouă locație și cu un nou brand denumit „Hanish”, ca și specialități avem în continuare partea de acupunctura, dar avem o echipă nouă și foarte doritoare de a oferi noi servicii printre care tot felul de terapii, masaje teraputice, terapie cu ventuze, lomi –lomi, terapie cranio-sacrala o terapie mai noua, dar de foarte mare actualitate PDTR, avem un colaborator care va oferi aceste servicii în clinica noastră și cea mai mare noutate este colaborarea cu un catering din Iași- AromaZen cărora noi le furnizăm anumite meniuri sănătoase, respectând combinațiile alimentare corecte și ei ne prepara aceste meniuri pe care le vom pune la dispoziția tuturor ieșenilor pentru buna lor sănătate”, a fondatorul Hanish, Vali Ilieș, medic specialist în acupunctură.

Hanish by Valmedica, cabinetul de acupunctură și medicină tradițională chineză este o ocazie de relaxare, de deconectare și un prilej de a te centra pe propria persoană, pe sănătatea și armonia personală. Îți dorim o calatorie magică prin spațiul sacru al medicinei orientale.