Grupul Holcim Romania continua lupta impotriva COVID-19 si sponsorizeaza 19 spitale din tara cu peste 700.000 de euro

spital

Grupul Holcim Romania continua lupta impotriva Covid-19 si vine din nou in sprijinul spitalelor din comunitatile locale, cu o sponsorizare de 730.000 de euro.

Astfel, 19 de spitale Covid si suport – Covid din judetele Alba, Arad, Arges, Bihor, Brasov, Cluj, Dambovita, Dolj, Iasi, Neamt, Prahova, Timis si din municipiul Bucuresti au primit sprijin financiar. Fondurile vor fi folosite pentru achizitionarea de aparatura medicala si pentru echipamente de protectie necesare in lupta impotriva pandemiei.

„In aceasta perioada cu provocari pentru intreaga societate, trebuie sa avem grija cu prioritate de cei aflati in nevoie si totodata de personalul din sistemul medical, care lupta de aproape doi ani impotriva acestei pandemii. Profit de ocazie sa le multumesc inca o data medicilor pentru eforturile pe care le fac zi de zi pentru a salva vieti”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Grupul Holcim Romania & Market Head Moldova.

Grupul Holcim Romania continua astfel sa sprijine sectorul medical in lupta impotriva COVID-19, suma totala donata in perioada 2020-2021 catre spitale ajungand la 2,2 milioane de euro. Dintre acestea, peste 1,9 milioane de euro au fost donate de catre Holcim Romania si aproximativ 265.000 de euro de catre Somaco Grup Prefabricate, companie care face parte din portofoliul de firme Holcim.