“GROW Games”, liceenii asumați

Sharing is caring!

Dacă ai în spate un ghizdan cool, pe telefon cele mai noi soundtrack-uri, haine în stil boho dar nu uiţi să îţi pui întrebări despre viitorul tău sau despre viitorul oraşului tău, este clar tu eşti jucător de GROW Games de la Scoala de valori. Aflat la a 19-a ediţie, GROW games se desfășoară și în acest an în peste 11 oraşe din România şi reuneşte la start peste 700 de tineri din numeroase licee din toata tara.

La Iasi, “GROW Games” 2018 se intampla la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” iar tinerii exerseaza abilități precum autocunoașterea și încrederea în sine, gândirea creativă, angajabilitatea, planificarea și multiculturalitatea. De asemenea, GROW este oportunitatea perfectă pentru liceeni de a-și lărgi cercul de prieteni și a cunoaște persoane noi, atât din România, cât și din alte colțuri ale lumii.

Vara aceasta este despre tineri și paşii pe care aceştia îi fac spre viitor atât al lor cât şi cei ai comunităţii. La GROW Summer Games, atelierele se condimenteaza cu natura din plin.

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

shares