Gropi si noroaie pe strada Viticultori

Mai multi locuitori din zona se plang, pe o retea de socializare, de faptul ca strada pe care locuiesc nu a vazut o mana de asfalt. Zilnic soferii trebuie sa faca slalom printre gropi. Oamenii sustin ca au facut demersuri la Primarie dar s-au ales doar cu promisiuni.

Toate demersurile de până acum ale locuitorilor din strada Viticultori (Copou) au avut ca efect doar valuri de promisiuni deșarte din partea administrației orașului. Rămâne ca cei care conduc orașul să explice în instanță de ce câteva sute de locuitori ai Iașului sunt condamnați vara să inhaleze cantități imense de pulbere stradală, să-și fac cu greu drum printre gropile și șanțurile tot mai adânci, să nu poată beneficia de serviciile de taximetrie și curierat și, cel mai grav, în cazuri de urgență, să le fie frică dacă ambulanțele și mașinile de pompieri pot ajunge într-un timp rezonabil”, sustin locatarii pe o retea de socializare.

In aceeasi situație se afla si strada Dealul Zorilor care coboară paralel cu Viticultori din Aleea M.Sadoveanu și ajunge in șoseaua Valea Rediului.

Foto: facebook.com/cartierviticultori

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!