Grav accident la Castelul de Apa. Doua persoane au ramas incarcerate dintre care una este inconstienta

UPDATE: Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor două victime, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 59 de ani. Bărbatul, cu multiple traumatisme a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman. Femeia în stare de inconștiență a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman.
Celălalt conducător auto, un bărbat de 53 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

STIRE INITIALA: Un grav accident rutier s-a produs pe E85, la limita dintre județele Iași și Neamț, în zona Castelului de Apă între 2 autoturisme. Au fost implicate 3 persoane, dintre care 2 persoane sunt încarcerate, iar o persoana este inconştientă.

La locul evenimentului rutier se deplasează de la Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos 1 ASAS, 1 Descarcerare şi 1 EPA și o ambulanță SAJ tip „C”. De la ISU Neamț se deplasează Descarcerarea si TIM Roman, iar de la SAJ Neamț o ambulanță tip B de la substanția Roman.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Pompierii au intervenit și au descarcerat cele două persoane. Cele două victime descarcerate (un bărbat si o femeie) se aflau în același autoturism. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD TIM și SAJ Iași. Una dintre victime este inconștientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *