Grav accident în Alexandria. 13 persoane au ajuns la spital, după o coliziune între un microbuz și o autoutilitară

accident Alexandria

Grav accident în această dimineață într-o intersecție din municipiul Alexandria. Un microbuz a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat. 13 persoane au ajuns la spital.

 „Pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă s-a anunţat producerea unui accident rutier în municipiul Alexandria, la intersecţia străzilor Cuza Vodă şi 1 Mai, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi o autoutilitară de transport marfă. La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieşite, acuzând leziuni uşoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz şi una din autocamionetă”, a transmis ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, 13 persoane, cu vârste între 25 şi 65 de ani, cu leziuni uşoare, conştiente şi cooperante, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Alexandria.

La fața locului au intervenit au intervenit cu şase ambulanţe, un echipaj SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o maşină de stingere şi o autospecială de descarcerare.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.