Grav accident feroviar la Vlădeni

Sharing is caring!

Patru persoane, dintre care doi copii, au fost rănite marti seara intr-un grav accident feroviar care a avut loc in localitatea Vladeni. SE pare ca un autoturim inmatriculat in Spania, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata si a intrat in coliziune cu trenul care se deplasa pe directia Iasi Trusesti. Cei doi copii au fost transportati la Spitalul de Copii Sfanta Maria in stare grava.

La faţa locului au intervenit 2 ambulanţeşi două autospeciale SMURD. Victimele au fost transportate către spitalele “Sf. Spiridion”, “Sf. Maria”, respectiv, spitalul de Neurochirurgie.

Cei patru pasageri prezinta traumatisme si leziuni la nivelul corpului si toti sunt supraveghere medicala.

“Am fost sesizați cu privire la producerea unui accident feroviar pe raza localității Vlădeni, din județul Iași. Din primele informații reiese că un tren a acroșat un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată. În autoturism se aflau patru persoane, respectiv doi adulți și doi copii. Conform acestor date, cei doi adulți ar fi în stare de inconștiență”, a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

Acum politistii fac cercetari pentru a stabili cine se face vinovat de producerea acestui accident.

shares