Gradinita si cresa construite in comuna Ciurea

Sharing is caring!

O cresa si o gradinita vor fi contruite pentru copiii din Ciurea. Institutiile vor fi ridicate in satele Dumbrava si Lunca Cetatuii. Valoare proiectului este de 4 miloane de lei si este realizat prin Programul Operational Regional 2014-2020.

Catalin Lupu, primar Ciurea: “Prin programul Operational Regional, cu sediul in zona de Nord a tarii, la Piatra Neamt, finantam construirea a doua institutii publice, doua crese si gradinite situate in sat Dumbrava si in sat Lunca Cetatuii, mai bine zis in cartierul Tineretului din Lunca Cetatuii”.

Proiectele de constructie se afla in stadiul de licitatie, iar termenul de depunere a ofertelor se finalizeaza pe 11 noiembrie.

“Vor fi constructii asa cum spuneam, la parter vor fi amplasate cresele, iar la etaj va fi gradinita cu program prelungit cu o suprafata de 1200 de mp, valoarea lucrarilor este de 4 milioane de lei inclusiv TVA si deja suntem in SEAP la licitatie pentru determinarea si semnarea castigatorului pentru proiectare si executie”, a adaugat Catalin Lupu.

Investitia propriu-zisa va fi demarata imediat dupa finalizarea licitatiei.

shares