Grădinița FEG Iași a organizat „Carnavalul Verii”

Muzica, dans, delicii culinare, distractie si voie buna. Asa a fost ziua de vineri pentru toti copiii, parintii si educatorii, Gradinitei FEG din Iasi.

Intr-un cadru de poveste, cu cele mai iubite personaje din desene animate, prescolarii Gradinitei FEG au participat la „Carnavalul Verii”. Acesta este singurul festival din Iasi dedicat in totalitate copiiilor cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 7 ani.

Ada Iordache, Coordonator pe activități, Grădinița FEG Iași: „Carnavalul acesta vine cu schimbari fata de anul trecut pentru ca avem si mici artisti din Iasi, dupa cum se vede, avem destule zone de joaca pentru copiii, avem ateliere organizate de educatorii nostri si voie buna, muzica, jocuri, animatoari, face painting si tot ce tine de o petrecere de copil, doar ca este la un nivel mult mai inalt”.

Cei mici au defilat in costume colorate in cadrul Paradei Stralucitoare, au cantat si au dansat cu personajele din desene animate si au degustat o varietate de delicii sanatoase. Nu au lipsit nici atelierele creative si jocurile distractive.

Andreea Elena Ganga, Educatoare, Gradinița FEG Iași: „Astazi sunt niste activitati mai distractive care ne vor scoate putin din rutina pe care abia am incheiat-o in anul scolar. Avem activitati distractive pentru copii, incepand de la un an jumatate, chiar doi ani, cu activitati senzoriale si mergem mai departe si pentru copiii putin mai mari, cu diferite trasee, pictura, realizarea de coliere cu diferite tipuri de margele si tot felul de jocuri distractive”.

In aceasta lume a vaseliei au pasit si parintii, alaturi de cei mici.

Olga Miscan, Părinte: „De obicei copiii sunt foarte entuziasmati sa merga chiar in fiecare zi la gradinita, pentru ca totusi este o graditinita mai altfel si ne face mare placere sa fim in fiecare zi la gradinita dar si aici la petrecerile pe care le organizeaza de obicei Gradinita FEG”.

Micutii au participat la atelierele interactive unde au confectionat masti si lantisoare din margele, au sarit in tobogane si au dansat cu animatorii.

Edi: „Anul acesta am venit aici ca sa ma distrez din nou si sa fiu cuminte”.

R: Esti entuziasmata? Astepti sa vina personajele din desenele animate?

Da! a spus Letiția

“Carnavalul Verii” este un eveniment organizat de Gradinita FEG Iasi, aflat la cea de-a doua editie, deschis pentru toti copiii si parintii dornici de distractie si voie buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *