Gorj | Gluma macabră a unei fete de 14 ani care a alertat polițiștii

politisti

O fată de 14 ani i-a povestit mamei că a găsit un bebeluș abandonat într-o ghenă de gunoi, în comuna Samarinești, din județul Gorj, dar i-a fost luat de un bărbat necunoscut cu dubiță neagră, care, ulterior, a fugit. Totul s-a dovedit a fi o glumă, dar Poliția a intrat în alertă.

Copila a mai spus că bebelușul i-ar fi fost luat de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr o dubiță neagră, apoi a fugit.

„Verificările au fost demarate de urgență, echipajele de poliție din teren analizând și luând în considerare toate aspectele semnalate. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate la locurile indicate de minoră, nu au fost identificate urme ale vreunei infracțiuni și s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă. Minora a fost audiată și consiliată în prezența psihologului unității și a unui reprezentant din cadrul DGASPC Gorj, ocazie cu care a declarat că a facut o glumă către mama sa și nu se aștepta ca aceasta să sesizeze aspectele la poliție”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Fata a fost consiliată, iar mama ei nu a fost sancționată, deoarece a sunat la poliție cu bună credință