Giurgiu | Un polițist de la Rutieră i-a cerut șefului un porc de Crăciun

PTgwMCZoYXNoPWM4MDE2NjM3MTc3YWUyMWExYmI2OGYxNzk3NWQyM2M3.thumb

foto: digi 24

Un polițist de la Rutieră din Giurgiu, victima unei farse. Acesta i-a cerut comandatului un porc de Crăciun de 160 de kg.

Un coleg l-a informat că șefii instituției sunt obligați prin lege să îl recompenseze cu un porc, iar masa animalului este stabilită în funcție de vechimea sa în Poliție. Acesta nu a stat pe gânduri și a întocmit un raport.

„Am onoarea să vă expun următoarele: vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun conform ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aș dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți”, a scris polițistul în „Raportul” său datat 19.11.2021 și adresat șefului Serviciului Rutier Giurgiu.

Acum, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu demarează o anchetă la cererea comandatului pentru a identifica agenții responabili de întâmplare.

Conducerea Poliției Giurgiu menționează că nu există nicio lege și nicio ordonanță de urgență care să le permită să dea agenților din subordine porci de Crăciun.

foto: digi24