Ghivece ornamentale, vandalizate pe pietonalul Stefan cel Mare

ornamente

Ghivecele ornamentale de pe Bulevardul Stefan cel Mare  au fost vandalizate din nou. Astfel, un tanar de 23 de ani a ajuns pe mana politistilor dupa ce a daramat mai multe ghivece ornamentale de pe pietonal desi in zona sunt amplasate mai multe camere de supraveghere.

Desi a vrut sa faca o gluma proasta, un tanar a ajuns sa aiba probleme cu legea dupa ce a vandalizat ghivecele ornamentale din Centru.

Liviu Zamfirescu – Director General Poliția Locală Iași: „Vis-a-vis de vandalizarea ornamentelor de Crăciun de pe pietonalul Ștefan cel Mare va informam ca Politia Locala are un dispozitiv de ordine publica cu efecte marite. Ca atare, tanarul respectiv care a vandalizat a si fost identificat imediat. Un tanar in varsta de 23 de ani care probabil nu realizeaza cat efort se depune pentru ca de sarbatori sa se bucure copiii și populația„.

Nu este primul caz de acest fel care se intampla la Iasi in preajma sarbatorilor.

Liviu Zamfirescu – Director General Poliția Locală Iași: „In astfel de cazuri se intocmesc documente pentru infractiunea de distrugere. Ca atare, acest tanar, dupa ce a fost legitimat, identificat a fost condus in apropiere unde s-au intocmit documente pentru a fi inaintate la sectia de politie pentru cercetari„.

Anul acesta, Societatea Servicii Publice din subordinea primăriei ieşene a cumpărat peste 800 de brazi în ghivece, care sunt ornaţi şi amplasaţi în toate zonele oraşului. De asemenea, 14 brazi mari au fost decoraţi şi montaţi în principalele puncte ale oraşului.