Gesturile criminale ale unui fost angajat din Primaria Iasi

Gesturile criminale al unui fost angajat al Primariei Iasi. Agresiunea asupra prostituatei de pe strada Chimiei din noaptea de sambata spre duminica a fost comisa de Ionut Proca, un fost angajat al Primariei Iasi.

Gesturile criminale al unui fost angajat al Primariei Iasi

Potrivit procurorilor, tanarul de 25 ani si-a premeditat fapta iar sub pretextul intretinerii relatiilor sexuale contra cost a lovit victima cu ciocanul in cap.

După premeditarea şi efectuarea de acte de pregătire a faptei,  sub pretextul intreţinerii de relaţii sexuale contra cost cu persoana vătămată C L G, a pătruns in apartamentul acesteia, din municipiul Iaşi, strada Chimiei, iar, in interior, i-a aplicat multiple lovituri in zona capului, cu un obiect contondent„, a transmis Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi.

Acum, tanara agresata este in stare critica la Spitalul de Neurochirurgie, cu sanse minime de supravietuire, prezentand contuzii cerebrale, hematom subdural, fracturi craniene multiple cu infundare si plăgi. Individul a fost retinut pentru 30 zile fiind acuzat de tentativa de omor calificat insa se va schimba incadrarea juridica daca victima va deceda.

CITESTE SI: Scene teribile pe strada Chimiei. O prostituata a primit multiple lovituri de ciocan in cap din partea unui client

Potrivit unei anchete a Reporter de Iasi, Ionuț Claudiu Proca a fost angajat la Biroul Cooperare Transfrontalieră din cadrul Primariei Iasi cu un salariu brut de 4.412 lei. În declarația de avere postată pe site, Proca a precizat că a înregistrat venituri de la două săli de jocuri, ca salarii. Însă a raportat și „câștiguri” de 43.535 lei.

„Se prezintă ca „actor” și „asistent manager tehnic la Serile Filmului Românesc”. Apare des în compania lui Andrei Giurgia, unul dintre favoriții primarului Mihai Chirica și ai PNL Iași pentru care îndeplinește rolul de „amfitrion” la felurite manifestări publice”, a precizat Reporter de Iasi.

De asemenea, Proca a fost audiat de DIICOT intr-un alt dosar in care era suspectat ca a accesat ilegal telefonul unei foste iubite. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *