Video | George Simion stropit cu cerneala la Iasi

Screenshot_20220124-104851_Chrome

UPDATE: Comunicat oficial: În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanţii prezenţi în Piata Unirii din Iaşi, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanţă lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate şi extrase din mulţime de către Poliţia Locală a Municipiului Iaşi şi au fost preluaţi de Secţia 3 Poliţie a Municipiului.

STIRE INITIALA:

In ciuda popularitatii de care se bucura la Iasi, George Simion nu este pe placul tuturor. Acesta a avut parte de un moment stanjenitor in Piata Unirii dupa ce a fost stropit cu cerneala de un participant la marsul unionistilor.

Un eveniment similar a avut loc anul trecut tot în Piaţa Unirii, dar atunci primarul Mihai Chirica a stropit cu iaurt. Momentul s-a petrecut cand Simion se afla in Hora Unirii iar cel care l-a stropit pe copresedintele AUR a disparut imediat.

Apropiatii lui Simion au strigat sa fie prins „faptasul”. „Nu se poate asa ceva”, s-a auzit din preajma lui Simion.

Desi este murdar pe fata, Simion isi continua baia de multime. Acesta canta „Trec batalioane romane Carpatii” impreuna cu ceilalti participanti. „Nici scuipatii, nici cerneala lor nu ne vor impiedica sa mergem impreuna pana la capat pentru tara”, a spus Simion.