George Simion îşi ia salariul de la Parlament cash: „E o chestiune de principiu, nu vreau ca cineva care are acces la acele date să ştie pe unde am umblat eu”

Liderul AUR, George Simion, spune că nu are card bancar şi că îşi încasează indemnizaţia în numerar, la Parlament, şi plăteşte totul cu bani cash.

George Simion a arătat că nu ar vrea ca cineva care are acces la acele date să ştie pe unde a mers el, pentru că este o chestiune de principiu. Liderul AUR a mai afirmat că şi-a certat soţia pentru că a făcut credit pentru casă, pentru că dacă iniţial plătea 800 de lei, a ajuns să plătească 1.500 de lei rata.

Simion a fost întrebat, la Prima News, dacă plăteşte vreodată cu card, el arătând că nu plăteşte pentru că nu are card şi a precizat că îşi încasează salariul în numerar.

”Nu stau la coadă la casierie, pentru că nu e coadă”, a mai spus el, arătând că a şi filmat momentul în care îşi încasează indemnizaţia.

”Nu aş vrea ca cineva care are acces la acele date să ştie pe unde am mers eu, pentru că este o chestiune de principiu, vreau să văd dacă se pot face plăţi în numerar”, a mai afirmat Simion, adăugând că toate plăţile le face în numerar.

George Simion a mai declarat că ”este absolut greţos cum băncile, în primele cele austriece, ele au dat tonul, se pregătea şi una româneacă, privată, se pregăteau săptămâna viitoare să mărească comisioanele, când ei trîiesc foarte bine numai din împrimuturile pe care le dau la stat”, a mai afirmat preşedintele AUR.

Simion a declarat că şi-a certat şi soţia pentru că părinţii ei i-au făcut credit să îi cumpere un apartament.

”A renunţat la acel apartament, s-a mutat cu mine, dar a făcut un credit şi sper să şi-l închidă, a vorbit cu părinţii să îl returneze. Plătea 800 de lei la început şi acum plăteşte 1.500 de lei, şi în postura ei sunt sute de mii de oameni care şi-au luat case, pe care nu îi apără nimeni, pentru că în România nu dictează premierul şi preşedintele, ci băncile şi cazinourile”, a mai spus George Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *