George Simion: „Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”

george simion

AUR și USR PLUS au finalizat textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu și este posibil ca în această seară să fie depus, la Senat. George Simion a precizat, într-o postare pe facebook, că cele două partide nu s-au aliat, singura alianța a partidului AUR fiind cea cu românii.

George Simion, copreședintele AUR: „Aşa cum le-am promis românilor, premierul Cîţu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunţat moţiunea de cenzură. Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere şi vom acţiona cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria. Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor! Ca sa fie toţi lămuriţi: nu ne-am aliat şi nu ne vom alia niciodată nici cu USR. Singura alianţă pe care o avem e cu românii iar românii ne cer sa facem cu adevărat opoziţie şi să scăpăm ţara de Cîţu şi toţi miniştrii lui.”

Pentru a strânge numărul suficient de semnături ca moțiunea de cenzură să poată fi depusă, liderii USR PLUS și AUR s-au pus de acord să semneze același text.