George Simion anunţă că va candida la alegerile prezidenţiale. „Am făcut multe greşeli, dar totodată am fost capabil să ajung până aici”

Preşedintele AUR, George Simion, a transmis, sâmbătă, un mesaj prin care îşi anunţă oficial candidatura la funcţia de preşedinte al României. „Sunt neexperimentat, am făcut multe greşeli, dar totodată am fost suficient de capabil să ajung până aici”, a transmis Simion.

”După ce a devenit clar pentru toată lumea că România este un stat capturat în care nu există viaţă democratică, iar liderii providenţiali pe care îi aşteptam nu au de unde să apară, am luat decizia de a-mi depune candidatura pentru funcţia de Preşedinte al României. Îi văd pe contracandidaţii mei: obosiţi şi blazaţi. Nu au ce oferi românilor! Îmi propun să fiu, prin contrast, un preşedinte tânăr şi energic, care să lucreze 24/24 pentru poporul său”, a transmis liderul AUR.

”Simbolic, porţile Cotroceniului trebuie deschise. Şi le voi deschide efectiv, cum am făcut-o şi cu alte instituţii, la care fiecare român să aibă acces. Un preşedinte care nu este pornit de la talpa Ţării nu poate înţelege durerile oamenilor. Iar mare parte din Ţară este în suferinţă. Voi cere părerea înţelepţilor acestei ţări, voi aduna profesioniştii şi mă voi consulta cu poporul meu, şi în campanie, dar şi ca Preşedinte”, a mai transmis Simion, potrivit news.ro.

În plus, acesta afirmă că, prin referendumuri care să fie aplicate, va reda puterea românilor.

”Prin democraţie: 300 de parlamentari, alegerea primarilor în două tururi, şi prin eliminarea tuturor instituţiilor inutile şi angajaţilor care stau degeaba la stat: voi fi un preşedinte drept, fără interese partizane. Lăsăm doar 800.000 de angajaţi în sectorul public, cum aveam la începutul anilor 2000. La final de mandat, alegerile vor fi libere şi românii îşi pot hotărî singuri soarta printr-un sistem electoral corect”, afirmă liderul AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *