George Simion: „Anul viitor, vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră”

Preşedintele AUR George Simion a declarat, vineri la împlinirea a 4 ani de la înfiinţarea partidului, că formaţiunea se apropie de 100.000 de membri. El i-a îndemnat pe colegi să nu se îndoiască de faptul că anul viitor, fiind unul electoral, vor fi multe tentaţiiLiderul AUR, George Simion, a declarat că partidul pe care îl conduce îşi doreşte să guverneze singur, adăugând că nu exclude total o colaborare cu liberalii şi social-democraţii, relatează Agerpres

Vor încerca de la lichidarea noastră fizică până la arestarea noastră, până la introducerea seminţei de discordie între noi”, a mai precizat Simion, care a adăugat că trebuie menţinută „calea dreaptă” şi „calea neamului românesc”, iar „Dumnezeu este cu noi”. La rândul său, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR Claudiu Târziu le-a transmis colegilor să aibă încredere că AUR va izbândi, în 2024.

„Mă bucur că suntem din ce în ce mai mulţi. Mă bucur că o mişcare politică începută acum 4 ani la Alba Iulia a început să prindă contur în sensul în care anul viitor vom reuşi cu toţii să dăm ţării conducători, să dăm ţării guvern, să dăm ţării primari, să dăm ţării preşedinte. Din ce în ce mai mulţi oameni vin alături de AUR. Pentru că vin din ce în ce mai mulţi membri în AUR şi ne apropiem de numărul de 100.000 de membri, astăzi pe 1 decembrie am semnat 5.000 de diplome de membri fondatori. Au fost 5.000 de oameni care neştiind că AUR va intra în parlament, neştiind că AUR va fi principala forţă politică a românilor, neştiind care va fi viitorul, şi-au jertfit timpul, şi-au jertfit resursele pentru un ideal, pentru un crez”, a afirmat George Simion.

„Proiectul AUR prinde contur”, a continuat liderul George Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *