Gândacii de la „Sf. Maria” există!

foto_spital

Intrebat astazi, intr-o conferinta de presa, de gandacii care colcaie printre copiii tratati la Spitalul „Sf. Maria” din Iasi, presedintele CJ Iasi, Maricel Popa, a recunoscut ca acestia exista si a dat asigurari ca , odata cu renovarea completa a spitalului, se va rezolva calvarul pacientilor si insotitorilor lor.

La inceputul acestei saptamani, Stirile Tele M au intrat in posesia unor imagini din Spitalul „SF.Maria”. Mama unui  pacient ne-a declarat, de altfel, ca mizeria si gandacii sunt un lucru obisnuit in spital. In replica, managerul Radu Terinte ne-a asigurat ca nu exista nicio insecta iar curatenia este exemplara. Astazi, seful CJ, a recunoscut ca problemele exista si se vor rezolva odata cu renovarea unitatii spitalicesti.

Printr-un rationament simplu, mai sunt cativa ani buni pana cand gandacii si mizeria de la “Sfanta Maria” vor deveni istorie. Popa a mai subliniat astazi ca spitalul iesean implineste anul acesta 46 de ani de existenta si pana acum nu a beneficiat niciodata de reabilitari.