Galați: Violatorul de la mall a ajuns după gratii

violenta

Tânărul de 17 ani acuzat că a violat o adolescentă de 15 ani, în baia unui mall din Galați, s-a predat. Individul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

”În cursul zilei de 6 decembrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale și Poliției Municipiului Galați, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Galați și a Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, au efectuat un număr de 6 percheziții domiciliare, atât la adresa de domiciliu a prezumtivului autor al comiterii infracțiunii de viol din data de 30 noiembrie 2022, precum și în alte locații în care se bănuia ca cel în cauză este ținut ascuns de rude. În urma acestor percheziții, cel căutat nu a fost depistat. Ulterior, în cursul aceleiași zile, la Judecătoria Galați, la termenul fixat în cadrul acestei cauze penale, s-a prezentat și adolescentul de 17 ani, însoțit de un apărător ales.

În urma audierilor efectuate în camera de consiliu și a studierii întregului material probatoriu depus la dosar, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați și a dispus arestarea preventivă a tânărului de 17 ani, pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au procedat la arestarea acestuia, l-au condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați”, informează I.P.J. Galați.