Galati / Val de accidente din cauza pietonilor

Sharing is caring!

Ieri, pe D.J. 251 a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 ani a condus autoturismul în comuna Cudalbi și, la un moment dat, a surprins și accidentat o minoră de 10 ani care a încercat să traverseze strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Victima a fost transportată la spital, rămânând internată pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

***

În aceeași zi, în jurul orei 19.30, un alt pieton a fost victimă a unui accident rutier, în municipiul Galați. Acesta, un tânăr de 22 ani, din localitate, a traversat strada Costache Conachi, prin loc nepermis și fără a se asigura în prealabil, fiind surprins și accidentat de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 25 ani.

Tânărul accidentat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind totodată, testat alcoolscopic. Rezultatul a fost 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a relevat că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.                                             

***

Azi noapte, în jurul orei 01.45, un bărbat de 35 ani a condus o autoutilitară pe D.E. 581 și, între localitățile Tecuci și Munteni, la km 24, a acroșat un pieton care se deplasa, sinuos, pe partea carosabilă. Victima accidentului, un bărbat de 70 ani care prezenta halenă alcoolică, a fost transportată la spital, unde a rămas internată. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto s-a constatat că acesta nu consumase alcool.

Și în această cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

shares