Galati | Unui barbat din Republica Moldova i s-a confiscat masina dupa ce a fost prins cu tigari de contrabanda in portbagaj

Pe timpul desfășurării unei misiuni specifice pe linia combaterii traficului cu bunuri accizabile, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași, au depistat, în oraşul Galați, un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în România, în apropierea căruia se afla un cetățean moldovean, în vârstă de 64 de ani, proprietarul maşinii.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, colegii noștri au descoperit, în interiorul portbagajului, 206 pachete de ţigări (4120 ţigarete), diferite mărci, de provenienţă Duty Free şi cu timbru de acciză din Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, persoana a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 20.000 lei, iar bunurile, ţigările destinate comercializării și autoturismul folosit în activitatea ilegală, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *