Galati / Un tanar a evadat din arestul Politiei

tanar evadat

Polițiștii gălățeni caută un tînăr de 19 ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și care, în cursul zilei de astăzi , a evadat din sediul poliției.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

In aceasta dimineata, în jurul orei 03.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Galați a surprins în flagrant un tânăr care sustrăgea bunuri dintr-un autoturism aflat într-o parcare din cartierul Micro 20.

La vederea polițiștilor acesta a fugit și, fiind urmărit, a fost prins în cartierul Micro 17, încătușat și condus la sediul poliției. Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că tânărul, de 19 ani, din municipiul Galați, ar mai fi comis, în aceeași noapte, trei furturi din autoturisme și un furt din anexa unei locuințe.

La scurt timp după ce pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, acesta a evadat din sediul poliției, fiind căutat, în prezent, de polițiști.