Galati | Un barbat care si-a ucis concubina in urma cu 2 saptamani si era cautat de politisti a fost gasit mort intr-o fantana dezafectata

Astazi, într-o fântână dezafectată aflată în satul Cotoroaia, a fost găsit cadavrul unui bărbat. După extracția cadavrului din fântână și după efectuarea cercetării la fața locului, s-a stabilit că acesta este bărbatul, de 52 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor asupra concubinei sale, la data de 27 octombrie 2023, în satul Cotoroaia, comuna Cerțești, județul Galați.

Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Clinic de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Pe 27 octombrie, barbatul, fost cioban si tăietor de lemne, aflat sub influența alcoolului, s-a certat cu concubina lui pe care a acuzat-o că ii este infidelă. A pus mâna pe un drug de fier cu care a lovit-o de mai multe ori în cap, până când a lăsat-o fără suflare. Vecinii au auzit scandalul dar pana cand au alertat autoritatile, barbatul a disparut. A fost cautat cu caine si camere de termoviziune dar nu a fost gasit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *