Galati | Un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice a facut scandal in centrul orasului Targu Bujor

La data de 8 iulie 2023, în jurul orei 12:20, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal pe stradă, în zona centrală a orașului Târgu Bujor, adresează injurii cetățenilor și aruncă cu sticle.

Din verificările efectuate de polițiștii care au ajuns în scurt timp la fața locului, s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 37 de ani, domiciliat în orașul Târgu Bujor, pe fondul consumului de alcool, a tulburat ordinea și liniștea publică prin țipete, prin adresarea de cuvinte jignitoare persoanelor care tranzitau zona, aruncând totodată și cu sticle pe carosabil.

Polițiștii au plecat în urmărirea persoanei respective și au interceptat-o pe strada Eremia Grigorescu, în fața blocului unde domiciliază, însă acesta nu s-a supus somației de a sta pe loc și a fugit în scara de bloc, iar ulterior s-a refugiat în apartamentul unde domiciliază.
În scurt timp, la imobilul respectiv au ajuns și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar după intervenția acestora, doar prin negociere, fără a fi folosită forța, bărbatul a ieșit din locuința sa și a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările urmând a fi continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *