Galați | Un bărbat a fost lovit cu bestialitate de patru bătăuși într-un bar

Mai mulţi bărbaţi, cu feţele acoperite şi înarmaţi cu bâte, au dat buzna într-un bar din oraş în căutarea unui rival. Acesta a încercat să fugă dar nu a ajuns prea departe. A fost doborât de o ploaie de lovituri care l-au lăsat aproape în comă. Cu toate acestea, nimeni nu a sunat la 112. Mai mulţi suspecţi au fost audiaţi azi în acest caz. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui bar de la periferia oraşului Galaţi sunt şocante. Doi bărbaţi stăteau de vorbă pe terasă când au apărut mai multe persoane mascate şi înarmate cu bâte. Agresorii au folosit mai întâi spray-uri lacrimogene. Ţinta lor, un bărbat de 37 de ani, a reuşit să fugă în curtea din spatele localului. Acolo a fost încolţit de patru bătăuşi şi a fost lovit cu bestialitate, de zeci de ori. Amicul său a fost prins şi el. 

Ciprian Teodor Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galaţi:

Poliţiştii au mers la adresele persoanelor agresate, iar pentru cel cu vârsta de 37 de ani a fost solicitat la faţa locului un echipaj medical de la ambulanţă care la preluat şi transportat la spital în regim de urgenţă. Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Galaţi au acţionat cu forţe mărite şi au efectuat 11 percheziţii domiciliare la persoanele care ar fi participat la această agresiune. Au fost puse în executare şi nouă mandate de aducere faţă de persoanele depistate care au fost conduse la sediul IPJ Galaţi în vederea audierii şi continuării cercetărilor. Această agresiune fizică nu a fost sesizată în niciun fel la Poliţie sau la altă instituţie competentă şi nici nu s-a apelat la serviciul 112. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *