Galați | Un adolescent de 16 ani în comă după ce a fost accidentat grav pe trecerea de pietoni

adolescent în comă Galați

Un adolescent în vârstă de 16 ani din judeţul Galaţi se află în comă după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa regulamentar o stradă din municipiu.

Evenimentul a avut loc astăzi pe strada Stadionului. Potrivit informațiilor, băiatul de 16 ani, din comuna Slobozia Conachi, s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din dreptul Sălii Sporturilor, dar nu a fost observat la timp de șoferița aflată la volanul autoturismului.

Femeia, în vârstă de 71 de ani, se afla la volanul unei mașini care se îndrepta dinspre strada Brăilei spre strada Oțelarilor și nu a frânat în dreptul marcajului, lovindu-l în plin pe tânăr.

În urma impactului, băiatul s-a ales cu leziuni grave, fiind imediat preluat de un echipaj a ambulanței și transportat, în comă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Potrivit polițiștilor, șoferița care l-a lovit a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili în ce condiții a avut loc neacordarea de prioritate soldată cu accidentarea tânărului.

Sursă foto: Monitorul de Galați