Galati | Tanar moldovean fara permis dorea sa intre in Romania cu TIR-ul

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați-
rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetățeanul R. Moldova, C.I., în vârstă de 18 ani, care conducea un ansamblu rutier, format dintr-un cap tractor marca DAF și o remorcă, înmatriculat în R. Moldova.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, cetățeanul R. Moldova, C.I., în vârstă de 18 ani, care conducea un ansamblu rutier, format dintr-un cap tractor marca DAF și o remorcă, înmatriculat în R. Moldova.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.