Galați | Tanar din Tecuci prins la furat de doua ori în aceeași zi de către jandarmi

FB_IMG_1608978954070

Ghinionul unui tecucean în vârstă de 31 ani s-au numit jandarmii. În două situații petrecute la o oră distanță între ele, bărbatul a fost depistat de oamenii legii în timp ce încerca să sustragă diverse bunuri.

În primul caz vorbim de un apel 112 făcut în jurul orei 13:00 prin care era reclamat că un bărbat încearcă să sustragă diverse bunuri dintr-un autoturism. Personajul cu pricina a fost depistat în mașină și astfel nu a reușit să plece cu prada propusă. A fost condus la sediul poliție unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

La numai o oră distanță, un alt apel 112 sesiza un incident pe o stradă din municipiul Tecuci. Tot jandarmii au preluat apelul și ajunși la fața locului au găsit o figură cunoscută, care tocmai plecase din secția de poliție unde fusese adus de militari, tot pentru un furt.

De această dată, bărbatul nu a încercat să fure dintr-o mașină, ci a încercat să fure toporul din curtea unui bătrân. De ce un topor? A spus că i s-a părut interesant. Drumul până la secția de poliție îi era cunoscut așa că jandarmii l-au condus din nou pentru a scrie un nou proces verbal de depistare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În ambele cazuri, politistii din Tecuci continuă cercetările.