Galati | Sofer incatusat si amendat de politisti dupa ce i-a injurat ca l-au oprit pentru ca nu purta centura

Aseara, în jurul orei 19:45, în timp ce polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Galați desfășurau activități de control și supraveghere a traficului rutier pe strada Brăilei, în zona cuprinsă între Inelul de Rocadă și strada Saturn, din municipiul Galați, conform planului național de acțiune „Blocada”, ar fi observat un bărbat care conducea un autoturism în regim taxi fără a purta centura de siguranță, motiv pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire.

Conducătorul auto, de 39 de ani, din municipiul Galați, în momentul în care i s-ar fi adus la cunoștință că va fi sancționat contravențional pentru că nu purta centura de siguranță, ar fi devenit agitat fizic și verbal și ar fi început să adreseze cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor.

De asemenea, ar fi dat muzica la un nivel ridicat în autoturism, refuzând să colaboreze, astfel că polițiștii l-au extras din autoturism, l-au încătușat și condus la sediul Secției 2 Poliție Galați.

Față de acesta, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă, în valoare de 495 de lei la regimul rutier, în baza prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 și cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru provocare de scandal și tulburarea ordinii și liniștii publice, în baza prevederilor Legii nr. 61/1991 Republicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *