Galați: Răzbunare cu macete oprită de jandarmi

În jurul orei 22:00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a observat pe strada Poșta Veche un grup de persoane care la vederea oamenilor legii a întrat imediat în curtea unei case. Jandarmii au oprit în dreptul imobilului și au discutat cu o persoană aflată la balconul casei privitor la motivul pentru care grupul de persoane a evitat întâlnirea cu ei.

Acesta le-a spus jandarmilor că nu sunt decât niște prieteni și nu au făcut nimic rău. Jandarmii și-au continuat misiunea în zonă, iar după aproximativ 15 minute au observat cum grupul de persoane iese din curtea casei și intenționează să urce într-un autoturism pentru a pleca din zonă. Jandarmii i-au oprit, iar la controlul vehiculului au găsit două macete cu lungimi diferite și un briceag, despre care au declarat că nu le aparțin. 

„Din declarațiile verbale ale ocupanților mașinii, toți cu vârsta între 17 și 22 ani, a reieșit faptul că aceștia  au plecat din cartierul Micro 19 cu intenția de a-l ajuta pe vărul unuia dintre ei, deoarece fusese amenințat de un alt grup. Întrucât nu s-au întâlnit cu grupul rival, aceștia au decis să plece spre casă, iar în  acel moment au fost observați de patrula de jandarmerie. Persoanele au fost conduse la sediul Secției 5 Poliție unde jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală, verificările fiind continuate de poliție”, informează jandarmii gălățeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *