Galati | Politistii pusi pe jar din cauza unei glume proaste

Sharing is caring!

Secția 3 Poliție a fost sesizată telefonic prin SNUAU – 112, de către o persoană de sex feminin în vârstă de 23 de ani domiciliată în comuna Vînători, cu privire la faptul că sora ei, în vârstă de 19 ani, este ținută de mai multe persoane împotriva voinței sale pe raza municipiului Galați, într-o locație de unde observă o piscină, un drum de centură și un pod.

Având în vedere aspectele sesizate, s-a format echipa operativă din cadrul Secției 3 Poliție Galați și IJJ Galați și s-a procedat la efectuarea de verificări pe raza de competență în locații care corespund descrierii persoanei vătămate și spații de cazare, fără însă a fi identificate persoane sau informații relevante cu privire la această sesizare. Au fost informate și celelalte structuri din cadrul IPJ Galați cu privire la eveniment.

În urma verificărilor efectuate și a discuțiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziție de către mama acesteia (nr. de Italia), s-a concluzionat că aspectele sesizate nu se confirmă, iar tânăra de 19 ani în urma unui apel video, a declarat faptul că se află în Italia și nu este adevărat că este victima vreunei infracțiuni și a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de
ziua sa de naștere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice și a substanțelor halucinogene.

Față de tânăra de 19 ani s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru alarmarea organelor de menținere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat, prev. de art. 2 pct.11 din Legea 61/1991.

shares