Galati | O tanara de 25 ani a murit aseara intr-un accident rutier produs intre Piscu si Vames

politia noaptea

Aseara, la ora 19.20, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe DN 25, între localitățile Piscu și Vameș, a avut loc un accident rutier.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați a rezultat faptul că o tânără, de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, în zona km 45, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, iar conducătoarea auto a fost aruncată în exterior și prinsă sub cupola autovehiculului.

În momentul producerii acestui eveniment rutier, în autoturism se mai afla și un bărbat, de 27 de ani, pasager pe bancheta față dreapta, care nu a suferit leziuni.

Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați a acordat primul ajutor victimei și a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs acest tragic accident rutier.