Galati | O soferita a distrus o statie de tramvai si un refugiu pentru pietoni

Astazi, în jurul orei 14:03, I.P.J. Galați a fost sesizat prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe bulevardul George Coșbuc, în apropiere de intersecția cu Drumul de Centură, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 66 de ani, din localitatea Fetești, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism pe calea de rulare a tramvaiului pe bulevardul George Coșbuc, când a ajuns în dreptul stației pentru mijlocul de transport menționat, ar fi pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat în impact cu stația, apoi a ricoșat în refugiul pentru pietoni unde a lovit gardul de protecție, precum și semaforul electric aflat în zona respectivă.

În urma acestui eveniment rutier autovehiculul a fost avariat și au rezultat doar pagube materiale, fără a fi rănită nicio persoană. În autoturism se mai afla și soțul conducătoarei auto, iar cei doi au refuzat evaluarea medicală la fața locului pe care urma să o acorde echipajul medical de la ambulanță.

Conducătoarea auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit actele pentru acest eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale (tamponare) și au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 580 de lei față de persoana care se afla la volan, pentru nerespectarea semnificației indicatoarelor şi marcajelor de obligare,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *