Galați | O profesoară ieșită la pensie a fost anunțată de furnizorul de apă că a murit

deces

O profesoară ieșită la pensie din Galați a primit o notificare de la Apă Canal, operatorul regional al serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare, că este moartă și că trebuie să se prezinte cineva la sediu pentru clarificarea situației contractuale.

Totul s-a petrecut în ziua de Bobotează, când pensionara a primit înștiințarea în care se specifica că „doamna Savin Anca, titularul contractului, a decedat”. Totodată, tot ea ar fi aceea care trebuie să meargă urgent la sediul companiei ca să clarifice soarta contractului rămas, prin moartea ei, fără titular, pentru a nu se sita furnizarea apei.

„Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile? Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor? Sunt vie și mă simt bine! Stau cu acte în regulă în casa pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013. Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii?”, a declarat doamna Savin pentru Viața Liberă.

Sursa: Viața Liberă