Galați | O mamă de 19 ani bătută și trimisă la cerșit

galati

O femeie în vârstă de 19 ani cu un copil minor în brațe a fost identificată în timp ce cerșea la intrarea într-un supermarket din Galați. Jandarmii au observat că femeia prezenta urme de violență pe față.

Vineri, 23 iulie, în jurul orei 10:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către dispeceratul secției de poliție în parcarea unui supermarket, întrucât o persoană sesiza că a observat o tânără care cerșea bani trecătorilor, iar în brațele acesteia se afla un copil mic.

La fața locului, jandarmii au identificat persoana în cauză, o femeie în vârstă de 19 ani din Galați, în brațele căreia se afla un minor în vârstă de 4 luni. Oamenii legii au observat că femeia prezenta urme de violență pe față, iar când au întrebat-o de unde le are, aceasta nu a dorit să răspundă.

În ciuda refuzului femeii, jandarmii au condus-o la Centrul Maternal „Mama și Copilul” și au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați. Privitor la urmele de lovire de pe față, aceasta a refuzat să dea detalii, însă mama femeii a declarat verbal că fiica ei are dispute dese cu concubinul și este posibil ca acesta să i le fi produs. Privitor la acest aspect va fi sesizată poliția.

Femeia mai are o fetiță în vârstă de 1 an, provenită dintr-o relație anterioară, minor care locuiește cu mama acesteia.

Sursă text/foto: IJJ Galați