Galati | Minora disparuta. Politistii o cauta!

fata disparuta

Poliţiştii gălățeni caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Astazi, Secția 1 Poliție Rurală Galați a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie 2019, minora Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Șendreni, și nu a mai revenit.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 28/29 iulie a.c., minora a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineață plecând într-o direcție necunoscută.

La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu  un pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă și un tricou gri cenușiu, cu  o inscripție portocalie. În picioare purta șlapi de culoare neagră.

Semnalamente: înălțime  – 1,50 m, fața ovală, ochi verzi, păr șaten, lung peste umeri.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.