Galați | Investiții majore în infrastructura de transport

drumuri

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean, a fost aprobat protocolul de colaborare dintre CJ Galați și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în vederea pregătirii și implementării în comun a unor investiții majore în infrastructura de transport.

„Vom lucra împreună cu specialiștii de la București pentru a accesa fonduri europene și pentru a elabora documentația necesară în vederea modernizării și dezvoltării rețelei de drumuri naționale și drumuri expres. De asemenea, vom colabora cu cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a implementa o serie de investiții majore pe drumurile de interes național, cu finanțare de la Guvern, acest aspect fiind deja discutat cu ministrul Transporturilor în cadrul vizitei pe care a realizat-o la Galați la începutul acestei luni”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Proiectele cu fonduri europene ce vor fi pregătite împreună cu reprezentanții CNAIR vor fi propuse spre finanțare în cadrul Programului Operațional de Transport.