Galati | Fetita accidentata grav de o masina in timp ce traversa strada neregulamentar

accident-galati

Astazi, în jurul orei 11:43, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ 251A, în interiorul comunei Corod, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia, un copil a fost rănit.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit că o femeie, cu vârsta de 36 de ani, din comuna Matca, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 251A, din localitatea Corod, a surprins și accidentat o minoră, cu vârsta de 8 ani, din comuna Corod, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar.

Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj medical de la ambulanță și a fost ulterior preluată de elicopterul SMURD Galați pentru a fi transportată în regim de urgență la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați.

La testarea alcoolscop a conducătoarei auto, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.