Galați | Fără permis, beat și fugar

Un tânăr de 27 ani din Galaţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă după ce, sub influenţa alcoolului şi fără permis, a avariat trei maşini şi a fugit de la locul accidentului.

Potrivit IPJ Galati,  pe strada Dogăriei din Galaţi, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, conducătorul auto vinovat de producerea acestuia părăsind locul faptei. Bărbatul a lovit în spate un autoturism care staţiona, după care, pierzând controlul volanului, a intrat în coliziune cu o maşină care circula regulamentar din sensul opus de mers. Din incident a rezultat avarierea celor trei autovehicule, precum şi rănirea unui bărbat de 32 ani care se afla la volanul autoturismului staţionat.

La câteva ore după incident, poliţiştii l-au identificat în persoana unui tânăr de 27 ani, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat alcoolscopic, la momentul depistării, acesta a prezentat o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, bărbatul în cauză fiind reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.