Galați | „Chiriașă” cu tupeu!

jandarmerie

O femeie care ingrijea o batrana din Galati a chemat Jandarmeria pentru ca proprietara in varsta de 77 de ani voia sa o dea afara din locuinta. Batrana nu era multumita de serviciile pe care le presta ingrijitoarea asa ca s-a gandit sa renunte la colaborarea cu noua colega de apartament.

Cum ati intrat dumneavoastra in locuinta?

Ingrijitoare: Intrebati unde este cheia de la casa. Nu am avut nicio buna-vointa in plus si cheile sunt la mine. Atat timp cat cheile sunt la mine, dumneavoastra nu aveti niciun drept sa ma  dati afara.

Jandarm: Doamna proprietara este aici.

Ingrijitoare: Proprietara este senila.

Discutiile pe acest subiect au culminat duminica, cand femeii i s-a cerut sa paraseasca locuinta, dar a refuzat. Rudele venite sa o ajute pe batrana nu au reusit.

Ce ai domnule, nu este sanatos la cap? Dormeam.

Jandarm : Ce lucruri sunt ale dumneavoastra?

Ingrijitoare: Imi caut o chelarii, pentru ca port ochelari si nu-i gasesc.

Ingrijitoare: Nu ma trageti.

Jandarm : Usor, va rog sa va conformati.

Avand copiii plecati peste hotare, batrana era ingrijita de catre o vecina care ii administra banii, ii gatea, ii lua medicamentele si ii achita datoriile. Doar ca,  luna trecuta  a cunoscut o femeie dispusa sa o ingrijeasca, iar pentru acest serviciu ii era permis sa locuiasca in apartament. S-au cunoscut si s-au inteles asupra acestui aspect. Spre finalul lunii insa, chiriasa de conjunctura i-a cerut batranei sa ii ridice pensia cu intentia de a-i administra banii, asa cum considera de cuviinta. Doar ca, s-a lovit de un refuz categoric al batranei.

Acum ingrijitoarea, pe langa faptul ca a fost data din locuinta de jandarmi, trebuie sa mai achite si o amenda de 1000 lei.