Galați | Cel mai stupid accident

masina politie

Ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la Spitalul Municipal Tecuci, s-a prezentat o femeie care a declarat că a fost victima unui accident rutier. Aceasta a încercat să țină în loc o mașină care s-a pus în mișcare și în care nu se afla nimeni.

Din verificările efectuate, a reieșit că, în aceeași zi, în jurul orei 11.30, un bărbat, de 32 de ani, ar fi oprit autoturismul pe care îl conducea, pe o stradă din localitatea Munteni, și ar fi coborât de la volan, fără a acționa frâna de staționare, după care s-ar îndepărtat de vehicul. Întrucât acesta s-ar fi pus în mișcare, îndreptându-se spre o autoutilitară staționată, victima, o femeie, de 24 de ani, pasageră în autoutilitară ar fi încercat să oprească autoturismul, așezându-se între cele două vehicule, fiind astfel rănită ușor.

Întrucât conducătorul autoturismului a plecat de la fața locului fără încuviințarea polițiștilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.