Galați| Caravană de vaccinare în mediul rural

Consiliul Județean Galați și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” Galați vor organiza, în perioada următoare, o caravană de vaccinare în localitățile județului Galați. Consiliul Județean a alocat deja 12 mii de lei pentru a asigura costurile de transport.

„Vrem să-i sprijinim pe cei din mediul rural să se vaccineze. De aceea, împreună cu personalul medical al Spitalului de Copii, organizăm o caravană de vaccinare în comunele din județ, în special în localitățile îndepărtate.  Consiliul Județean va asigura toate costurile de transport, iar cei de la spital vor asigura ambulanța, personalul medical și materialele necesare pentru vaccinare. Mizăm foarte mult și pe sprijinul primarilor, astfel încât oamenii să fie bine informați despre această acțiune. Dacă va fi nevoie, vom suplimenta imediat sumele necesare. Le mulțumesc celor la Spitalul de Copii și medicului Aurel Nechita pentru colaborare și-mi doresc ca această caravană să fie un succes, iar cât mai mulți gălățeni să se vaccineze.”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În acest moment, se lucrează la pregătirea acestei caravane, inclusiv la amenajarea ambulanței în centru mobil de vaccinare, astfel încât această acțiune să demareze cât mai repede.  

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!