Galați | Băut și fără permis de conducere, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor

Sharing is caring!

La data de 11 august a.c., în jurul orei 23.30, un echipaj de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Corod, a efectuat semnale luminoase și acustice pentru a opri un autoturism care se deplasa pe D.J. 251A. Bărbatul aflat la volan nu a ținut cont de aceste semnale, continuându-și deplasarea, motiv pentru care polițiștii au plecat în urmărirea lui. După ce a parcurs o mică distanță, bărbatul a oprit autoturismul, pe sensul opus de mers, a coborât din acesta și le-a declarat verbal polițiștilor că nu el l-a condus.

La sediul poliției, bărbatul, de, 29 de ani, din comuna Corod, a refuzat testarea alcoolscopică, refuz reiterat și în cazul prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ca urmare a verificării în bazele de date, polițiștii au constatat că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În consecință, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de  conducere fără permis și refuzul prelevării de mostre biologice.

shares