Galati | Batran depistat cu coronavirus

A fost inregistrat al 13-lea caz de coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 72 ani, din Galați care a venit din Lombardia în data de  29 februarie. În data de 6 martie bărbatul a dezvoltat simptomatologie conformă cu definiția de caz COVID 19.

În acest context, în data de 6 martie a fost transportat cu izoleta, din locul în care se afla în autoizolare, la Spitalul județean Galați, secția de boli infecțioase unde se afla în prezent internat.

Momentan, autoritatile au desfasurat o ancheta epidemiologica. „Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord). Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab. Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați”, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!