Galati | Bataie in trafic din cauza geloziei

Astazi, la ora 11:37, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona Palatului de Justiție ar avea loc o agresiune fizică între 3 bărbați.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați, cu puțin timp înainte de apelul la 112, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Independența, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre strada Saturn către strada Regiment 11 Siret, ar fi fost șicanat în trafic de conducătorul unui alt autoturism, fiind determinat să oprească pe partea carosabilă.

Conducătorul celuilalt autoturism, cu sprijinul unui alt bărbat, ar fi deschis portiera din partea șoferului de la primul autovehicul, l-ar fi tras afară și l-ar fi agresat fizic, după care au părăsit zona respectivă. Polițiștii au identificat agresorii, fiind vorba despre doi bărbați, de 24, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Galați.

De asemenea, s-a stabilit faptul că acest conflict ar fi avut loc pe fondul unei gelozii din partea bărbatului de 24 de ani, față de cel agresat, care ar avea în prezent o relație cu fosta lui iubită.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar în prezent, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării agresorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *