Galati | Autoutilitara cautata in Italia descoperita la Jidileni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au descoperit şi indisponibilizat o autoutilitară ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Sharing is caring!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au
descoperit şi indisponibilizat o autoutilitară ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Aseara, în jurul orei 20.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași au oprit în trafic, pe D.N. 26, pe raza localității de frontieră Ijdileni, județul Galați, o autoutilitară marca Fiat Ducato, înmatriculată în Italia, condusă de gălățeanul D.L., în vârstă de 42 de ani.

Poltistii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, în data de 23.09.2018.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autovehiculul este proprietatea unui vecin și nu avea cunoștință despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, autoutilitara în valoare de 10.000 de lei a fost indisponibilizată, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

shares